ข้อกำหนดและเงื่อนไข

This Terms and conditions describes by Takekiyo Co., Ltd. (株式会社竹清)

เอฟเฮชเอ็ม มุ่งมั่นที่จะปกป้องความเป็นส่วนตัวของผู้ใช้ และมอบประสบการณ์ด้านการเล่นเกมผ่านทางโซเชียลมีเดียให้ดียิ่งขึ้น นโยบายความเป็นส่วนตัวนี้ได้ถูกสร้างขึ้นมาเพื่อแจ้งให้คุณทราบเกี่ยวกับวิธีที่ เอฟเฮชเอ็ม จัดการ เก็บรวบรวม จัดเก็บ แบ่งปัน ใช้งาน และปกป้องข้อมูลที่คุณได้ระบุเกี่ยวกับเกม หรือแอพพลิเคชั่นต่าง ๆ ของ เอฟเฮชเอ็ม เมื่อคุณเล่นเกมของเรา หรือเข้าใช้บริการ ผลิตภัณฑ์ เนื้อหาต่าง ๆ ของเรา เว็บไซต์ และ/หรือโดเมนที่ให้บริการโดย เอฟเฮชเอ็ม

 

1. โดยการใช้หรือเยี่ยมชมส่วนต่างๆของ เว็บไซต์หรือเว็บไซต์อื่นใดหรือโปรแกรมที่เราเอง ( ” เว็บไซต์ ” ) หรือการลงทะเบียนบนเว็บไซต์ คุณยอมรับที่จะผูกพันตามข้อกำหนดและเงื่อนไข นโยบายความเป็นส่วนตัวของเรา และ กฎที่ใช้บังคับกับการเดิมพันของเรา หรือการเล่นเกม ผลิตภัณฑ์ด้วยกัน ” เงื่อนไข ”  และจะถือว่าได้รับการยอมรับและเข้าใจเงื่อนไขทั้งหมด

 

2. เราอาจจะต้องเปลี่ยนเงื่อนไขจากเวลาสำหรับจำนวนของเหตุผล รวมทั้งเพื่อให้สอดคล้องกับกฎหมาย และกฎระเบียบ และข้อกำหนด การเปลี่ยนแปลงทั้งหมดจะถูกเผยแพร่บนเว็บไซต์ มากที่สุดถึงวันที่เงื่อนไขจะสามารถใช้ได้บนเว็บไซต์ ถ้าการเปลี่ยนแปลงใด ๆท่านรับไม่ได้ คุณควรยุติการใช้เว็บไซต์นี้  หรือการปิดบัญชีของคุณ แต่ถ้าคุณยังคงใช้เว็บไซต์หลังจากวันที่มีการเปลี่ยนแปลงข้อตกลงมีผลบังคับใช้ คุณจะถือว่าได้รับการยอมรับการเปลี่ยนแปลงเหล่านั้น

 

3. ขณะที่คุณกำลังตระหนักถึงสิทธิในการเข้าถึงและหรือใช้เว็บไซต์นี้ รวมถึงการใดหรือทั้งหมดของผลิตภัณฑ์ผ่านทางเว็บไซต์ อาจจะผิดกฎหมายในบางประเทศ ตัวอย่างเช่นสหรัฐอเมริกา คุณมีความรับผิดชอบสำหรับการกำหนดว่าคุณเข้าถึงและ หรือการใช้เว็บไซต์ที่สอดคล้องกับกฎหมายในเขตอำนาจศาลของคุณ และคุณรับรองกับเราว่าการพนันไม่ผิดกฎหมายในเขตที่คุณอาศัยอยู่

 

4. การเก็บรวบรวมข้อมูล

เอฟเฮชเอ็ม อาจทำการเก็บรวบรวม และจัดเก็บข้อมูลบางอย่าง หรือทั้งหมดดังต่อไปนี้ที่แบ่งปันโดยผู้ให้บริการแอพพลิเคชั่นที่เชื่อมต่อของบุคคลที่สาม:

 

4.1 ชื่อ และนามสกุลของคุณ รูปภาพโปรไฟล์ของคุณ หรือ URL ของรูปภาพโปรไฟล์ หมายเลขรหัสไอดีผู้ใช้งานของคุณ (เช่น หมายเลขรหัสไอดี Facebook ของคุณ) รหัสไอดีผู้ใช้งาน และข้อมูลสาธารณะอื่น ๆ ของเพื่อนของคุณ

 

4.2 เอฟเฮชเอ็ม จะบันทึกประเภทอุปกรณ์ของคุณ เวอร์ชั่นระบบปฏิบัติการของคุณ ตัวยืนยันตัวตนของอุปกรณ์มือถือของคุณ เช่น ที่อยู่ของ MAC ของคุณ ตัวยืนยันตัวตนสำหรับการโฆษณา (IDFA) และ/หรือประเภทเบราว์เซอร์ของคุณ การแนะนำ และหน้าออกจากเว็บไซต์ รวมถึง URL จำนวนคลิกบนหน้าเว็บไซต์ หรือคุณสมบัติ สถานะของเกม วันที่ และเวลาของกิจกรรมบนเว็บไซต์ หรือเกม ข้อมูลทั้งหมดจะถูกนำไปใช้เพื่อการปรับปรุงบริการภายในของเรา และจะไม่ถูกนำไปเผยแพร่"

 

4.3 เอฟเฮชเอ็ม จะทำแบบสำรวจกับผู้ใช้ทุกคน และเก็บรวบรวมข้อมูลที่จำเป็นทั้งหมดเพื่อการวิเคราะห์ข้อมูล และปรับปรุงบริการ ผลลัพธ์จากแบบสำรวจทั้งหมดจะมีการเผยแพร่บนเว็บไซต์หากผลลัพธ์เหล่านั้นเกี่ยวข้องกับกิจกรรมของ เอฟเฮชเอ็ม

 

4.4 เอฟเฮชเอ็ม จะไม่เผยแพร่ข้อมูลใด ๆ จากแบบสำรวจให้กับบุคคลใด ๆ ยกเว้นได้รับการยินยอมจากคุณ

 

5. โปรแกรมบัญชี:

 

5.1 ผู้สมัครทั้งหมดต้องไม่ต่ำกว่าอายุ 18 ปี  เดิมพันหรือลงทะเบียนกับ เอฟเฮชเอ็ม. เอฟเฮชเอ็ม ขอสงวนสิทธิ์ในการขอหลักฐานอายุจากลูกค้าจนเป็นที่พอใจ และระงับบัญชีเอกสารให้ เอฟเฮชเอ็ม จะรับผิดชอบในส่วนของอายุและรับผิดชอบการพนันอย่างจริงจัง.

 

5.2 ข้อมูลทั้งหมดที่ให้มาเมื่อลงทะเบียนกับเว็บไซต์จะต้องถูกต้องและสมบูรณ์ทุกประการ นี่ไม่ใช่กรณี บัญชีที่เกี่ยวข้องจะถูกระงับ ที่บัญชีถูกระงับ ทั้งหมด เดิมพันที่วางก่อนบัญชีถูกระงับจะชนะหรือแพ้

 

5.3 จาก ยอมรับข้อตกลง และหรือลงทะเบียนเพื่อใช้เว็บไซต์คุณ เว็บไซต์ตกลงว่าเราจะมีสิทธิที่จะดำเนินการใด ๆและทั้งหมดเช่นการตรวจสอบและการตรวจสอบเครดิตอื่น ๆ เวลาที่เราอาจต้องใช้และ หรือจะต้องตามกฎหมายและระเบียบข้อบังคับ และ หรือหน่วยงานที่เกี่ยวข้อง เพื่อใช้ในเว็บไซต์และผลิตภัณฑ์ของเราโดยทั่วไป คุณยินยอมที่จะให้ข้อมูลดังกล่าวตามที่เราต้องการในการเชื่อมต่อกับการตรวจสอบการตรวจสอบดังกล่าว เราจะมีสิทธิที่จะระงับ หรือจำกัดบัญชีของคุณในลักษณะใดนั้นเราอาจจะเห็นว่าอยู่ในดุลพินิจของเราแน่นอนจะเหมาะสม จนถึงเวลาเช่นการตรวจสอบที่เกี่ยวข้องจะเสร็จสมบูรณ์เพื่อความพึงพอใจของเรา

 

6. รายละเอียดบัญชี:

 

6.1 เอฟเฮชเอ็ม ช่วยให้ลูกค้าทั้งหมดของการเลือกชื่อผู้ใช้ของตัวเองและการรวมกันของรหัสผ่าน ลูกค้าจะต้องเก็บข้อมูลนี้เป็นความลับและความลับที่คุณมีความรับผิดชอบสำหรับการเดิมพันทั้งหมด  การเดิมพันที่วางไว้ในบัญชีของคุณและใด ๆอื่น ๆกิจกรรมที่เกิดขึ้นในบัญชีของคุณ

 

6.2 การเดิมพันจะอยู่ ถ้าชื่อผู้ใช้และรหัสผ่านของคุณจะถูกป้อนอย่างถูกต้อง ( หรือไม่ได้รับอนุญาตจากคุณ ) ต้องมีทุนเพียงพอในบัญชี

 

6.3 ถ้าในเวลาใด ๆ คุณรู้สึกว่ามีบุคคลที่สามทราบชื่อผู้ใช้และ หรือรหัสผ่านที่คุณควรเปลี่ยนทันที ผ่านทางเว็บไซต์ของคุณ หากคุณควรลืมบางส่วนหรือทั้งหมดของการรวมกันของคุณ โปรดติดต่อเรา.

 

6.4 ยอดคงเหลือปัจจุบันและประวัติธุรกรรมของบัญชีของคุณอาจจะดูที่เวลาใด ๆ เมื่อคุณเข้าสู่บัญชีของคุณบนเว็บไซต์.

 

7. ระงับและปิด:

 

7.1 ถ้าคุณต้องการปิดบัญชีของคุณ โปรดติดต่อเรา ความสมดุลเชิงลบใด ๆในบัญชีของคุณจะล้มลงทันที เนื่องจากเจ้าหนี้เพื่อ เอฟเฮชเอ็ม และบัญชีของคุณจะถูกปิดจนกว่าจะตรวจสอบสำเร็จเสร็จสิ้น คุณจะไม่ได้รับสิทธิในการปิดบัญชีของคุณจนกว่าจะถึงเวลาดังกล่าวเป็นเดิมพันที่โดดเด่นใด ๆหรือการเดิมพันจะเสร็จสมบูรณ์.

 

7.2 เอฟเฮชเอ็ม ขอสงวนสิทธิ์ในการปิดหรือระงับบัญชีของคุณได้ตลอดเวลาและด้วยเหตุผลใด ๆ โดยไม่ จำกัด ก่อนประโยค เอฟเฮชเอ็ม จะได้รับสิทธิในการปิดหรือระงับบัญชีของคุณถ้า:

 

(a) คุณล้มละลาย ;

 

(b) เอฟเฮชเอ็ม เห็นว่าคุณใช้เว็บไซต์ในลักษณะหลอกลวงหรือผิดกฎหมาย และ หรือไม่ชอบด้วยกฎหมาย หรือมีวัตถุประสงค์

 

(c) เอฟเฮชเอ็ม เห็นว่าคุณใช้เว็บไซต์ในลักษณะที่ไม่เป็นธรรม หรือมีเจตนาโกง หรือเอาผลประโยชน์ของ เอฟเฮชเอ็ม หรือใด ๆของลูกค้า

 

(d) เอฟเฮชเอ็ม ร้องขอให้ทำ โดยตำรวจ อำนาจควบคุม หรือ ศาล หรือ

 

(e) เอฟเฮชเอ็ม เห็นว่าเหตุการณ์ใด ๆที่อ้างถึงใน (a) (c) ข้างต้นอาจเกิดขึ้นหรือมีแนวโน้มที่จะเกิดขึ้น

 

7.3 ถ้า เอฟเฮชเอ็ม ปิดหรือโพสในบัญชีของคุณสำหรับการใด ๆของเหตุผลที่อ้างถึงใน (a) (e) ข้างต้น คุณจะไม่รับผิดชอบใด ๆและทั้งหมดที่อ้างว่าขาดทุน หนี้สิน ต้นทุน และค่าใช้จ่ายที่เกิดความเสียหายหรือความเดือดร้อนจาก เอฟเฮชเอ็ม ( ด้วยกัน ” อ้าง ” ) ที่เกิดจากและจะชดใช้ค่าเสียหาย และถือ เอฟเฮชเอ็ม ไม่เป็นอันตราย ความต้องการสำหรับการเรียกร้องดังกล่าว ในสถานการณ์ที่อ้างถึงใน (a) (e) ข้างต้น เอฟเฮชเอ็ม จะมีสิทธิที่จะระงับและ หรือการรักษาใด ๆและจำนวนเงินทั้งหมดที่มิฉะนั้นจะถูกจ่าย หรือจ่ายให้คุณ ( รวมถึงการชนะโบนัสหรือเงิน )

 

8.การใช้เว็บไซต์:

 

8.1 ของคุณ อุปกรณ์ คอมพิวเตอร์ หรือโทรศัพท์มือถือและการเชื่อมต่ออินเทอร์เน็ตอาจส่งผลกระทบต่อผลการดำเนินงาน และ  หรือการดำเนินงานของเว็บไซต์ เอฟเฮชเอ็ม ไม่รับประกันว่าเว็บไซต์จะทำงานโดยไม่ผิดพลาดหรือข้อผิดพลาดหรือที่ เอฟเฮชเอ็ม บริการจะให้บริการโดยไม่ขัดจังหวะ เอฟเฮชเอ็ม ไม่ยอมรับความรับผิดใด ๆสำหรับความล้มเหลวใด ๆหรือปัญหาที่เกิดขึ้นจากอุปกรณ์ของคุณ การเชื่อมต่ออินเทอร์เน็ต หรืออินเทอร์เน็ต หรือผู้ให้บริการโทรคมนาคม ใด ๆสำหรับผลของเกมจะถูกกำหนดบนพื้นฐานของข้อมูลที่ได้รับและจัดเก็บโดย เอฟเฮชเอ็ม .

 

8.2 เอฟเฮชเอ็ม จะหาอาชญากรและสัญญาการลงโทษต่อลูกค้าใด ๆที่เกี่ยวข้องในการฉ้อโกงหรืออาชญากรรมทางทุจริตหรือในการเชื่อมต่อกับผลิตภัณฑ์ที่เว็บไซต์หรือ เอฟเฮชเอ็ม . เอฟเฮชเอ็ม จะระงับการจ่ายเงินให้กับลูกค้าใด ๆที่ ใด ๆเหล่านี้ถูกสงสัย ลูกค้าจะชดใช้ค่าเสียหาย และจะต้องรับผิดชอบในการ เอฟเฮชเอ็ม , ความต้องการ , การเรียกร้องทั้งหมดที่เกิดขึ้นโดยตรงหรือโดยอ้อมจากลูกค้าหลอกลวง ทุจริต หรืออาญากฎหมาย

 

8.3 ในกรณีของการสื่อสาร หรือข้อผิดพลาดที่เกิดขึ้นในการเชื่อมต่อกับระบบชำระเงินของบัญชีหรือคุณลักษณะอื่น ๆหรือส่วนประกอบของซอฟต์แวร์ เอฟเฮชเอ็ม จะไม่มีความรับผิดต่อคุณหรือบุคคลที่สามใด ๆในส่วนของข้อผิดพลาดเช่น เอฟเฮชเอ็ม ขอสงวนสิทธิ์ในกรณีของข้อผิดพลาดดังกล่าวเพื่อลบทั้งหมด ผลิตภัณฑ์ที่เกี่ยวข้อง จากเว็บไซต์ และจะกระทำการใด ๆเพื่อแก้ไขข้อผิดพลาดดังกล่าว

 

8.4 เอฟเฮชเอ็ม อาจเปลี่ยนแปลงหรือแก้ไขผลิตภัณฑ์เสนอผ่านทางเว็บไซต์ได้ตลอดเวลาและด้วยเหตุผลใด ๆ

 

8.5 จากเวลาทั้งหมดหรือบางส่วนของเว็บไซต์อาจจะไม่พร้อมใช้งานสำหรับการใช้งานโดยคุณหรืออาจถูกขัดจังหวะในเกมตอน เพราะการบำรุงรักษาของเว็บไซต์ หรือการเปลี่ยนแปลงหรือแก้ไขใด ๆของผลิตภัณฑ์เว็บไซต์ เอฟเฮชเอ็ม จะสำรองผลของเกมก่อน เหตุการณ์ดังกล่าวเกิดขึ้น

 

8.6 เกี่ยวกับผลของเกม เราไม่มีอำนาจที่จะตัดสินใจขั้นสุดท้ายสำหรับผลของเกมในประเภทใด ๆของสถานการณ์รวมถึง แต่ไม่ จำกัด การผิดพลาดใด ๆ เป็นผลจากปัจจัยเทียมหรือทางเทคนิค.

 

8.7 ดังนั้นเพื่อให้ประสบการณ์การเล่นเกมที่ดีที่สุด เราจะมีการพัฒนาและปรับปรุงระบบอยู่ตลอดเวล

 

※แก้ไขหรือลบข้อมูลส่วนบุคคล

 

โปรดอย่าลังเลที่จะติดต่อเราหากคุณต้องการแก้ไขไฟล์ส่วนบุคคลของคุณ ข้อมูลที่คุณอาจแก้ไขไม่ได้รวมถึงบันทึกการใช้บริการของเรา หากคุณต้องการตรวจสอบ ลบ หรือเปลี่ยนแปลงข้อมูลเกี่ยวกับตัวคุณ หรือหากคุณมีคำถามเพิ่มเติม ติดต่อเราผ่าน อีเมลล์ service99thb@gmail.com และ ทางเราจะติดต่อกลับภายใน30 วัน

 

โปรดทราบว่าบันทึกบางอย่าง เช่น ที่เกี่ยวข้องกับการชำระเงินหรือการบริการลูกค้า จะถูกเก็บไว้เพื่อวัตถุประสงค์ทางกฎหมายและการบัญชี

 

______________________________________________________________________________________

 

เอฟเฮชเอ็ม is committed to protecting user privacy, and provide a best gaming experience through social media. Privacy Policy has been created to inform you about how เอฟเฮชเอ็ม collects, processes, stores, shares, uses and protects the information of yours about the games. All of information are collected when you play our games, access our products, content, and services on เอฟเฮชเอ็ม applications and website and domains provided by เอฟเฮชเอ็ม.

 

1. By using or visiting any part of the website or any other website or program we own ("Website") or registering on the Website. You agree to be bound by these terms and conditions. OUR PRIVACY POLICY AND THE RULES APPLICABLE TO OUR BETTINGS or playing games products together ”Terms” and shall be deemed to have accepted and understood all terms.

 

2. We may have to change the terms from time to time for a number of reasons. As well as to comply with all laws and regulations and requirements, all changes will be published on the website. The most up to date terms will be available on the website. if any changes you can't accept You should stop using this website. or closing your account However, if you continue to use the website after the date the change of agreement comes into effect, You will be deemed to have accepted those changes.

 

3. While you are aware of your right to access and use this website including any or all of the products made available through the Website. May be illegal in some countries for example the United States You are responsible for determining that you access and or use of the Website in accordance with the law in your jurisdiction. and you assure us that gambling is not illegal in your jurisdiction.

 

4. Data Collection

 

เอฟเฮชเอ็ม may collect and store information of the following shared by third party connected application providers:

 

4.1 เอฟเฮชเอ็ม may collect your name, profile pictures, or picture URL, user ID (for example: Facebook ID, LINE ID), and other public information of your friends.

 

4.2 เอฟเฮชเอ็ม will save your device type, operating system version, and mobile device identifiers such as MAC address, Advertising Identifier (IDFA), browser type, the pages of referral and exit. And about the URLs, clicks on website pages or features, game status, date and time of activity on the website or game. All of information will be used to improve our service, and will not be published.

 

4.3 เอฟเฮชเอ็ม will conduct survey and collect all necessary information for data analysis. In order to improve service, activities, experience from all surveys relate to เอฟเฮชเอ็ม on the website.

 

4.4 เอฟเฮชเอ็ม will not publish any information to any person without your consent.

 

5. Accounting program:

 

5.1 All applicants must be at least 18 years of age to bet or register with เอฟเฮชเอ็ม . เอฟเฮชเอ็ม reserves the right to request proof of age from customers until satisfactory. and suspend the account documentation, เอฟเฮชเอ็ม will be responsible for the age and gambling responsibility seriously.

 

5.2 All information provided when registering with the Website must be accurate and complete in all respects. this is not the case The relevant account will be suspended. Where the account is suspended, all bets placed before the account is suspended win or lose.

 

5.3 From Accept Agreement and or register to use your website The website agrees that we will have the right to take any action. and all, such as checks and other credit checks, the time we may need; and or must be required by laws and regulations and or relevant agencies for general use on our website and products You agree to provide such information as we need in connection with such review verification. We will have the right to suspend or limit your account in any manner that we may deem in our absolute discretion would be appropriate. Until such time the relevant audit is completed to our satisfaction.

 

6. Account details:

 

6.1 เอฟเฮชเอ็ม allows all customers to choose their own username and password combination. Customers must keep this information confidential and confidential for which you are responsible for all bets. bets placed in your account and any other activity occurring in your account.

 

6.2 Bets will stand. If your username and password are entered correctly (or without your permission), there must be sufficient funds in the account.

 

6.3 If at any time you feel that a third party knows your username and or the password you should change immediately through your website If you should forget some or all of your combinations. Please contact us.

 

6.4 The current balance and transaction history of your account may be viewed at any time when you log into your account on the Website.

 

7. Suspend and close:

 

7.1 If you wish to close your account please contact us any negative balance Any account in your account will go down immediately. Due to the payable to เอฟเฮชเอ็ม and your account will be closed until successful verification is complete. You will not be entitled to close your account until such time as any outstanding bets. or the bet will be completed.

 

7.2 เอฟเฮชเอ็ม reserves the right to close or suspend your account at any time and for any reason without limitation before sentence. เอฟเฮชเอ็ม will be entitled to close or suspend your account if:

 

(a) you are bankrupt;

 

(b) เอฟเฮชเอ็ม deems that you use the Website in a fraudulent or illegal manner and or is unlawful. or has a purpose

 

(c) เอฟเฮชเอ็ม deems that you use the Website in an unfair manner. or with intent to cheat or take the interests of เอฟเฮชเอ็ม or any of its customers.

 

(d) เอฟเฮชเอ็ม requests to do so by the police, jurisdiction or court; or

 

(e) เอฟเฮชเอ็ม sees which events Any claims referred to in (a) (c) above may occur or are likely to occur.

 

7.3 If เอฟเฮชเอ็ม closes or posts in your account for any For any of the reasons referred to in (a) (e) above, you are not liable. Any and all claims, losses, liabilities, costs and expenses incurred or suffered by เอฟเฮชเอ็ม (together "claim") arising out of and will indemnify and hold เอฟเฮชเอ็ม harmless. Requirements for such claims In the circumstances referred to in (a) (e) above, เอฟเฮชเอ็ม shall have the right to withhold and or any treatment and the total amount otherwise will be paid. or pays you (including bonus wins or money)

 

8. Using the website:

 

8.1 Your device, computer or mobile phone and Internet connection may affect the performance and/or operation of the Website. เอฟเฮชเอ็ม does not warrant that the Website will operate without errors or errors or that เอฟเฮชเอ็ม provides services. will provide the service without interruption. เอฟเฮชเอ็ม does not accept any liability. for any failure Any problems or problems arising from your device internet connection or internet or any telecommunication service provider for the outcome of the game will be determined on the basis of information received and stored by เอฟเฮชเอ็ม .

 

8.2 Where will เอฟเฮชเอ็ม find criminals and contract sanctions against clients? Any customer involved in fraud or fraudulent crime or in connection with a product at the Site or เอฟเฮชเอ็ม . เอฟเฮชเอ็ม will withhold payments to any customer who any of these are suspected of. The customer will indemnify the damages. and will be responsible for all เอฟเฮชเอ็ม, demands, and claims arising directly or indirectly from fraudulent, fraudulent or criminal law customers.

 

8.3 In the case of communication or errors that occur in connection with the account payment system or other features. เอฟเฮชเอ็ม shall have no liability to you or any third party. In respect of such errors, เอฟเฮชเอ็ม reserves the right in the event of such errors to delete all. related products from the website and what actions will be taken to correct such errors.

 

8.4 เอฟเฮชเอ็ม may change or modify the products offered through the Website at any time and for any reason.

 

8.5 From time to time all or parts of the Site may not be available for use by you or may be interrupted in game episodes. Because of the maintenance of the website and / or any changes or modifications เอฟเฮชเอ็ม website products will back up the game results first. The incident happened.

 

8.6 Concerning the outcome of the game We do not have the authority to make a final decision on the outcome of any type of game. any of the circumstances including but not limited to any errors resulting from artificial or technical factors.

 

8.7 So to provide the best gaming experience We will develop and improve the system all the time.

 

※ Modify or delete personal information

 

Please feel free to contact us if you want to edit your personal files. Information that you may not be able to modify includes records of your use of our services. If you wish to review, delete or change information about you or if you have further questions Contact us via email service99thb@gmail.com and we will get back to you within 30 days.

 

Please note that certain records, such as those related to payments or customer service are kept for legal and accounting purposes.